mammatillpojkar

Jag heter Catrin och är 33 år. Jag är mamma till två underbara små killar;) jag är gift med min Martin och vi bor i lilla Habo som ligger stax utanför Jönköping. Jag läser till fritidspedagog på lärarprogrammetet och trivs som fisken;)

Beach 2011;)

Publicerad 2010-11-03 19:35:46 i Allmänt,

Eller kanske 2012 eller 13, vem vet... i alla fall så har jag skaffat ett gymkort. Känns som att det är det bästa jag har gjort på länge;) verkligen min grej!!! Jag har prövat det mesta med alla möjliga pass, body toning stepp och jag vet inte allt och tänkt att det här kan nog funka, jag gillar det...MEN jag har världens och jag menar det, världens dåligasre kordination..( ni som känner mig vet). Det som har funkat och som jag verkligen gillar är att springa ute i skogen. Det är verkligen super och med Goa M i sällskap har vi ventilerat mycket under otaliga rundor det senaste året. 
Men när det blir mörkt och ruggit ute så är det inte längte lika lockande att snöra på sig skorna..sen hör till saken att jag är lite mörkrädd... o ena sidan kan man tänka: vem skulle vilja ge sig på mig... men o andra sidan.. det händer så mycket nu för tiden...
I alla fall så har jag varit lite för snål, och tänkt att det är inte värt att lägga pengar på det, men jag kan konstatera att det är värt det. Har till och med fått min käre man att tänka tanken också!!!
Det lär väl framtiden utvisa om han menar allvar med det...
Jag har i alla fall sällakp av två goa vänner M o S och det gör ju att det bli ännu lättare att komma iväg, man sporrar varandra. Men jag har varit iväg själv också och det funkar ju det med... inte riktigt lika kul bara;)
Men om det blir beach 2011 eller 12 det återstår väl att se...förresten kanske det inte blir det alls... har svårt att tro att jag någonsin skulle känna mig helt bekväm i bikini....som tur är har vi hittat ett "smultronbad"  tillsammans med fam F och där är det inte så mycket folk i då kvittar det om man inte är riktigt i form;)
Annars är det med det värsta jag vet, det här med att gå i bikini och träffa typ någon förskoleförälder och stå där i min bikini och prata...inte bekvämt på något sätt, inte alls...och jag tror som sagt inte att jag skulle tycka det även OM jag var i aldrig så god form till sommaren;)
Får nog lov och återkomma angående detta;);)

Ullared;)

Publicerad 2010-11-03 15:21:57 i Allmänt,

Vi är nog inte kloka, men vi gav oss trota alla varningar om köer och kaos iväg till ullared i helgen. Vi hade liksom lite abstinens, min allra bästa S och jag. Vi brukar alltid åka ett par gånger om året o nu var det såå längesen vi var där..Man kan undra hur många gånger vi har varit där, inte en aning men det är MÅNGA gånger. Det hör liksom till.
Så i lördads morse gav vi oss av, med takbox och allt!!! Vi var nämnligen fem personer i bilen... och kundvagnarna är stora... Jag hade en viss förhoppning om att det trots allt kunde vara så att folk lät bli att åka när det har varit lön o barnbidrag... men jag hade fel!!! När vi kom ringlade sig kön redan lång... inte sant tänkte vi, glada att våra män inte var med för de hade aldrig stått i den kön;) aldrig i livet, inte någon av dem...Trots allt så gick kön rätt så snabbt och vi var inne på 40 minuter. Väl där inne VAR det mycket folk, särskilt vid leksakerna som jag började med. Julklappar till prinsarna är ju viktigast,) och givetvis en present att komma hem med på kvällen. Det hade Ludvig förvissat sig om innan jag åkte;) Martin säger att jag skämmer bort dem, vi hade bestämt att nu ska de inte få nåt innan jul, men jag misslyckas hela tiden;) Till barnens glädje givetvis!!
Det var omöjligt att gå med kundvagn där inne så den fick stå medans man sterssade runt..(en gång trodde jag att vagen var borta, panik, men jag hittade den!!!)
 Jag har en önskan om att någon gång komma till Ullared och kunna gå omkrig i lugn och ro och titta på allt.. hittills har det inte hänt..
Jag hittade i alla fall det jag skulle, och lite till. Det var en mysig dag köer och kaos till trots. Vi han ju me det vi skulle, och fick till och med sitta när vi skulle fika!!
Även om det är mycket folk så är det en utflyckt i alla fall och det hör nästan till att det ska vara mycket folk.. och jag tror att vi alla var nöjda med våra köp. I alla fall så var både bil och takbox fulla till bristningsgränsen så vi borde ju vara nöjda,) Och vi kan förvissa oss om att vi kommer att ätervända, många gånger,);)

Om

Min profilbild

mammatillpojkar

Jag heter Catrin och är 33 år. Jag är mamma till två underbara små killar;) jag är gift med min Martin och vi bor i lilla Habo som ligger stax utanför Jönköping. Jag läser till fritidspedagog på lärarprogrammetet och trivs som fisken;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela