mammatillpojkar

Jag heter Catrin och är 33 år. Jag är mamma till två underbara små killar;) jag är gift med min Martin och vi bor i lilla Habo som ligger stax utanför Jönköping. Jag läser till fritidspedagog på lärarprogrammetet och trivs som fisken;)

Vattenkoppor...

Publicerad 2011-02-22 21:16:01 i Allmänt,

Så kom de då, vattenkopporna som har legat som ett skugghot över oss ända sen före jul. Inte för att det är en farlig sjukdom utan för att det liksom aldrig passar att vara hemma så länge som det faktiskt tar för två killar som inte har haft det att bli friska..
I alla fall så har det gått inne på förskolan och nu är det alltså Ludvigs tur...(o viggo säkert snart) i onsdags hittade vi första pricken!
Sen fick han feber och ännu fler prickar! Och klåda givetvis..men det var inte det värsta, han fick koppor i munnen och de gjorde så fruktansvärt ont!!! Stackars lille Ludvig:( Dock gick det över relativt snabbt. redan på söndagen var han relativt pigg igen, så nu har vi mysdagar här hemma med bak, lek, spel o pyssel i olika former. På torsdag hoppas vi kunna lämna på dagis igen. Sen får vi se hur länge det dröjer till det är lillemans tur...

Oj vad fort tiden går!

Publicerad 2011-02-09 14:33:29 i Allmänt,

I går damp det ner, brevet om skolplacering för Ludvig...Jag har ju vetat om att det ska komma men var inte riktigt förberedd på min reaktion..Satt länge och bara tittade på lappen. Min lilla kille ska börja i skolan.. Lämna förkolans trygga värld med grindar och trygghet.
Men det blir säkert bra när vi väl kommer dit...behäver inte tänka på det rikitgt än, det är ju ett halvår kvar i alla fall. Det blir ju en ny epok i llivet, och jag som mamma måste inse att han inte är min lilla bebis längre;)

Igår när vi låg och myspratade som man kan göra ibland när sagan är slut och han inte vill att man ska gå, så sa han: Mamma du är så varm och go kan du inte sova här hos mig inatt? Jag: Tänk Ludvig om några år kommer du inte vilja det, jag kanske inte ens får komma in på ditt rum.. Ludvig: Jo mamma du kommer alltid att få sova i din säng, jag älskar dig mamma!!  Älskade unge! Det ska mamma leva länge på... och kanske påminna honom om.. om sisådär tio år!! Men nu ska jag bara gotta mig åt det och njuta av den underbara tid som jag faktiskt har med mina älskade killar!!
Sen är det ju så att den här tiden som vi nu har framför oss som familj då vi kan göra saker som vi inte har kunnat tidigare oxå ärunderbar;) Tänk att kunna åka skidor hela familjen... jag ser framför mig hur vi snart kan åka alla fyra i en sittlift upp på fjället och kanske ta en fika;) Härliga tankar!!
Det är en sådan förmån att få tillbringa mycket tid tillsammans med sina barn. Förra sommaren var jag helt ledig. Det är ju inte helt lätt ekonomiskt alltid, men det är det lätt värt!! Sen tänker jag att man får ta vara på den här tide då de faktiskt VILL umgås med oss;)
Redan kan Ju Ludvig säga ibland att han faktiskt har varit med oss i flera dagar nu och att han vill leka med sina kompisar nu!!!

Vår Glada och Positiva Ludvig;)


O älskade lille busman;)




Syskonkärlek;) Dricker cola i väntan på hotell
rummet;)

Om

Min profilbild

mammatillpojkar

Jag heter Catrin och är 33 år. Jag är mamma till två underbara små killar;) jag är gift med min Martin och vi bor i lilla Habo som ligger stax utanför Jönköping. Jag läser till fritidspedagog på lärarprogrammetet och trivs som fisken;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela